Mød holdet bag Monosoft MBS IT-Util

Monosofts effektivitet bygger på tre kerneværdier

Arbejdsglæde

Vi prioriteter arbejdsglæden i Monosoft, fordi vi mener, at den er en afgørende forudsætning for at kunne udvikle produkter af høj kvalitet.
Vores arbejdsglæde udspringer af den værdi, vi skaber for vores kunder. Derfor vægter vi de kunder og opgaver, hvor vi for alvor kan gøre en forskel og bringe vores kompetencer i spil.

Ansvarlighed

Hver enkelt medarbejder i Monosoft gør sig umage med at sikre, at hvert eneste af vores programmer i hver detalje honorerer vores høje krav til kvalitet. Vi er meget bevidste om, hvor vigtigt det er for vores kunder, at vores programmer fungerer 24/7. Derfor har vi naturligt stor ansvarsfølelse over for kunderne - en ansvarlighed, der samtidig befordrer kvalitet af den karat, vi vil kendes på.

Tillid

Det ligger dybt i alle Monosofts ansatte, at vores kunder skal kunne have fuld tillid til os. Tillid til at vi er åbne og ærlige om både vores kompetencer og begrænsninger. Tillid til at vi ufortøvet gør opmærksom på, hvis vi laver fejl - og tillid til, at vi leverer fuld støtte og bistand, hvis kunden oplever, at vores programmer ikke fungerer optimalt.

Mød holdet bag Monosoft

profilbillede

Jimmy Borch

DIREKTØR

Jimmy Borch er manden bag Monosoft, som står for drift, salg og udvikling. Jimmy har mange års erfaring hos blandt andre; Mærsk, Forsvaret, IBM og Danfoss. Han startede i 2010 virksomheden Monosoft, som et konsulent firma for nogle af Danmarks største virksomheder, men i 2015 valgte Monosoft at skifte fokus. Monosoft begyndte at lave egne produkter, som er det vi i dag kender som Monosoft Business Suite eller MBS.

profilbillede

Ruben Rasmussen

Senior Backend Specialist

Ruben startede hos Monosoft i starten af 2016, herfra er det gået stærkt. Ruben er yderst engageret og en effektiv udvikler. Derfor har Ruben været primær ansvarlig for udviklingen af flere af vores kerneprogrammer, såsom Processor og vores fælles søgeplatform. Ruben har en god forståelse af hvordan hele systemet fungerer og er god til at forklare det – derfor er han også en del af vores support-team.

profilbillede

John Sørensen

SENIOR APP DEVELOPER

John har været med fra starten af, og er nu vores app ansvarlige, og er derfor den der har hovedansvaret for udviklingen af Tradenda, som er vores app til håndtering af dokumentation og opgaveoversigter. John hjælper samtidig med udvikling af nye programmer og større support sager.

profilbillede

Svend Aage Roperos Nielsen

SOFTWARE DEVELOPER

Svend udnytter sine evner bredt hos Monosoft. Han tager derfor del i flere typer opgaver, blandt andet hjælper han med support, udvikling og testing af moduler og mindre udviklingsopgaver. Svend er også med når der skal arbejdes med brugervenlighed i vore programmer.

profilbillede

Benn Hyrum Wigh

SENIOR FULL STACK DEVELOPER

Benn bruger sin kendskab og viden til, at hjælpe og lærer fra sig, egenskaber han bruger til stor effekt når han underviser. Med en evne til at omsætte store tanker til en forståelig virkelighed, tackler han en hver udfordring med et smil. Altid klar til at tage fat om store som små opgaver, er Benn en værdifuld del af et hvert hold.

profilbillede

Iben Mondberg Jensen

REGNSKAB & ADMINISTRATION

Iben er vores regnskabsansvarlige, der lægger alle bilag ind i MBS. Hun tager sig også af kontorets administrative opgaver og tager godt imod alle der kommer forbi kontoret her hos Monosoft.

Vores Mission

Monosoft udvikler softwareprogrammer, der sætter virksomheder i stand til at styre opgaver effektivt samt planlægge og udføre projekter virkningsfuldt.

Vores Vision

Monosoft skal inden 2025 have en størrelse og status, som tiltrækker andre IT-virksomheder til området i en grad, der gør Grenaa til en østjysk Silicon Valley.

Kontakt Os

Jimmy

Jimmy Borch

CEO